Home Zoet Cupcake Hardlopen met cupcakes

Hardlopen met cupcakes

Ben jij wel eens gaan hardlopen zonder van tevoren iets te eten? Voor sommige mensen is dat best vol te houden, maar anderen krijgen na een paar minuten sporten al een flauw gevoel. Je kunt natuurlijk ook tussendoor iets eten. Als je mee doet aan de New York Pizza run krijg je tijdens het hardlopen een paar keer een stuk pizza. Hou je niet zo van pizza? Dan kun je ook nog mee doen met de NY Cupcake Run.

Eind oktober vindt de NY Cupcake Run plaats. Dit is een wedstrijd van vijf kilometer, inclusief drie cupcakes tijdens het hardlopen. In deze snelle wereld is het goed om – ook tijdens een wedstrijd – gewoon een momentje voor jezelf te nemen en te genieten van een cupcake.

Advertentie

Meer weten? www.nycupcakerun.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here