Home Zoet Dessert 12 kerstdesserts waar je hart van gaat smelten

12 kerstdesserts waar je hart van gaat smelten

Kerstkransjes, kerststol, pudding, chocolademousse; we kennen de traditionele kerstdesserts ondertussen wel. Maar heb je wel eens een dessert gemaakt of gezien waar je hart van smolt en waar je bijna tranen in je ogen kreeg? MyCupcakeAddiction zette 12 schattige kerstdesserts op een rijtje in dit filmpje hieronder. Één van haar favo producten is de KitKat en deze wordt ook gebruikt in het recept van de kerstboompjes. Er zit zelfs een voorbeeld in van een ‘te cute’ gesmolten ijsman die heel verdrietig kijkt. En wat dacht je van een kerstkrans of kerstboom, gemaakt van meerdere cupcakes? Om op te eten toch?

Kijk snel hieronder voor de video. De filmpjes van elk recept afzonderlijk zijn op Youtube te vinden.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here