Home Nieuws Brandweer rukt uit voor pepernoten

Brandweer rukt uit voor pepernoten

112 – Daar red je geen pepernoten mee! De brandweer in Groningen rukte op 21 november uit voor een paar aangebrande pepernoten. Er was een brandmelding, maar van brand was geen sprake. De bewoners waren pepernoten aan het bakken – of waren dit in ieder geval aan het proberen – en helaas kwam er iets te veel rook bij kijken. Waarschijnlijk zaten de pepernoten iets te lang in de oven. De brandweer uit Groningen meldde op twitter dat de aangebrand pepernoten voor rook en schrik hadden gezorgd. Ze hebben de woning geventileerd en de bewoners konden weer veilig terug in huis.

De bakkers hadden waarschijnlijk niet verwacht dat pepernoten zo snel aangebrand zouden zijn. Of waren het kruidnoten?

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here