Home Nieuws Koffie & Thee Deze mok houdt je koffie lekker warm

Deze mok houdt je koffie lekker warm

Je kent het wel. Je hebt een heerlijk genietmomentje met de verhalen van Baknieuws of bent lekker geïnstalleerd voor Netflix en je kop thee of koffie is ineens koud geworden! Met de mok van Ember heb je dit in de toekomst niet meer. Deze keramische mok zorgt ervoor dat je drankje lekker warm blijft. Het product is zo innovatief dat het dit jaar zelfs een award heeft gewonnen. Er is er eentje beschikbaar voor ‘on the go’ of voor thuis/werk en ze zijn verkrijgbaar bij Starbucks.

Met Ember blijft alles wat je drinkt perfect op temperatuur! Werkt hij niet goed? Dan heb je nog 30 dagen de tijd om je geld terug te krijgen.

Advertentie

Hebben? www.ember.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here