Home Zoet Oliebol Oliebol + Tony’s Chocolonely karamel zeezout = feest!

Oliebol + Tony’s Chocolonely karamel zeezout = feest!

December is oliebollentijd. Sommige bakkers maken er een spektakel van en gebruiken nieuwe ingrediënten om iets speciaals te serveren. Zo ook Annie Coppelmans in haar oliebollenkraam in Valkenswaard. Zij gebruikt Tony’s Chocolonely karamel zeezout. Extra feestelijk dus! De speciale oliebol werd ontdekt door Flair. De redactie omschrijft de smaak als volgt: “Wanneer je een hap in de oliebol neemt proef je de romige chocolade die smelt. Daarna komt de karamel zeezout naar boven: een hemelse combinatie.” De oliebol met Tony’s Chocolonely karamel zeezout kost 2 euro per stuk.

Op naar Valkenswaard! Als ze nog niet uitverkocht zijn ondertussen….
Serveertip: met champagne natuurlijk 🙂

Advertentie

Zelf bakken? Hieronder een Youtubefilmpje van OhMyFoodness. Het is een recept voor chocoladebollen met cacaopoeder! Toch liever iets met Tony’s? Voor de echte thuisbakker is er ook best iets mogelijk met de chocolade karamel zeezout. Leef je uit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here