Home Nieuws Koffie & Thee Je gezicht in de cappuccino = selfieccino

Je gezicht in de cappuccino = selfieccino

Op social media zie je regelmatig selfies van personen met een beker koffie voorbij komen. Tegenwoordig kunnen die twee zaken gewoon worden gecombineerd. De nieuwste trend in koffieland is het printen van je gezicht in cappuccino. Eerder moest je daarvoor nog naar het buitenland, maar sinds kort kun je deze ook in Nederland bestellen bij Amada Coffee in Rotterdam.

Foto: Facebookpagina van Amada Coffee.

Deze koffiezaak is nog maar net geopend en nu al een hit met hun selfieccino. Op drie januari werd Amada zelfs genoemd in de show van Evers staat op. De foto wordt op het schuim geprint met eetbare inkt. Ook in Londen is er een koffiebar waar ze selfieccino’s schenken. Zie hieronder hoe dat eruit ziet. Je stuurt gewoon een selfie naar het apparaat via messenger en hoppa….daar is je persoonlijke cappuccino!

Klik hier voor de Facebookpagina van Amada Coffee

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here