Home In Beeld Stylish bakken met een vrouwelijk retroschort

Stylish bakken met een vrouwelijk retroschort

GS – Als bakliefhebber sta je graag in de keuken. Maar soms mis je nog iets stijlvols. Naast je prachtige taartbenodigdheden is het ook gewoon leuk om er zelf goed uit te zien tijdens het bakken. The SundayGirl Company uit Engeland startte bijna vier jaar geleden met het ontwerpen van speciale vrouwelijke schorten van ‘toen’. Met hun designs willen ze de ouderwetse stijlen van vroeger nieuw leven inblazen. De retroschorten zijn verstelbaar en in verschillende maten verkrijgbaar. Zowel volwassenen als kinderen kunnen hiermee de show stelen in de keuken.

Bestellen
De schorten worden geproduceerd in het hart van Engeland en over de hele wereld verkocht. De collectie is heel breed en er zijn allerlei vrouwelijke schorten in diverse prints en kleuren verkrijgbaar. Ga je voor een ouderwets Cherry-schort? Of voel jij je beter in het klaprozenschort of de ‘Pretty Flamingo’? Als je er eentje hebt gevonden die bij je past, kun je ook een mini-versie uitkiezen voor het kleine keukenprinsesje dat jou altijd graag helpt tijdens het bakken of koken.

Advertentie

Je kunt ze hier bestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here