Home Zoet Dessert Hummus als dessert

Hummus als dessert

Ken je hummus? Het is puree, gemaakt van kikkererwten. Het product is oorspronkelijk afkomstig uit het gebied ten oosten van de Middellandse zee. Het wordt vaak gegeten als dip, maar in Amerika ondertussen ook als dessert.

Foto: Delighted by Hummus

Vier smaken
Het bedrijf Delighted by Hummus biedt vier hummus-varianten, waaronder brownie en vanille. Je kunt het als toetje eten, maar ook als ontbijt. Ook kun je deze producten gebruiken voor je baksels, zoals een extraatje op je brownies of als frosting op je koekjes. De hummus van het bedrijf zijn vegan en glutenvrij.

Klik hier voor recepten van Delighted by Hummus.

Advertentie

www.delightedbyhummus.com

Ga je liever zelf aan de slag? De dames van Chickslovefood geven aan dat zelf hummus maken helemaal niet moeilijk is. Klik hier voor het recept. Dit is natuurlijk een recept voor de ‘gewone’ hummus, maar met wat creativiteit en andere ingrediĆ«nten maak jij zo zelf je eigen hummus-dessert!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here