Home In Beeld Hotspots Nieuwe vestigingen Brownies en DownieS

Nieuwe vestigingen Brownies en DownieS

De eerste vestiging van Brownies en DownieS werd geopend in 2010 en ondertussen zijn er al meer dan 30 vestigingen in Nederland. Onlangs werd een nieuwe eetgelegenheid geopend in Valkenburg en ook eentje in Leiden. Je kunt er onder andere terecht voor soep, boterhammen, warme broodjes, high tea, high wine en natuurlijk brownies!

Klik hier voor het verhaal van Valkenburg. En hier voor die van Leiden.

Advertentie

Keten
Brownies&downieS is een keten van lunchcafés waar mensen werken met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. De combinatie van een kwalitatief hoogstaand culinair niveau en de bediening door mensen met een beperking maakt Brownies&downieS uniek. Het lunchcafé is niet alleen gevestigd in Nederland, je kunt hem ook vinden in Kaapstad.

Klik hier voor de website van Brownies & DownieS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here