Home In Beeld Bakkers Het verhaal van Taarten van Abel

Het verhaal van Taarten van Abel

Banketbakker Siemon de Jong bakt al vijftien jaar taarten met kinderen op tv. Maar vervelen doet Taarten van Abel niet. Wat is het succes van dit programma? Tegen Parool zegt bij: ‘Kinderen zien mij als een vriendje’. Het programma levert grappige en vaak ontroerende portretten op. Klik hier voor het hele artikel.

Leestip!  5 redenen om ook in de zomer aan de bak te gaan!

Duizenden per jaar
Abel bakt duizenden taarten per jaar. En het liefst lust hij appeltaart. In een artikel op Zapp geeft de bakker antwoord op meer vragen.

Over Taarten van Abel
In ‘Taarten van Abel’ reist Abel door stad en land met zijn tassen vol bakkerspullen, snoep en lekkernijen. Op bezoek bij bijzondere en smaakmakende bakkersassistenten vol verhalen, om samen de mooiste, grootste, kleurrijkste en zoetste taarten te maken. Voor alle afleveringen van Taarten van Abel kijk je op deze site.

Leestip!  "We bakken lekkere taarten voor een breed publiek"

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here