Home Zoet Koek Man overleeft twee weken op het water met koekjes en chips

Man overleeft twee weken op het water met koekjes en chips

Samuel Moss uit de VS was op 14 januari per ongeluk midden op de oceaan terechtgekomen met zijn motorbootje. Daar dreef hij twee weken lang rond, maar hij overleefde doordat hij chips, koekjes en water bij zich had. Dit meldt het AD. Zijn benzine was op en door middel van een groot doek als zeil en met zijn anker als stuur probeerde hij zijn boot richting de kust van Florida te sturen. Hij werd uiteindelijk opgemerkt door mensen op een jacht, die de kustwacht inschakelden.

Volgens doktoren in het ziekenhuis kwam de redding net op tijd. Klik hier voor het artikel van het AD. 

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here