Home Tips & Trends Maak mooie bloemen op je taart of cupcakes!

Maak mooie bloemen op je taart of cupcakes!

Gedecoreerde taarten of cupcakes zien er vaak te mooi uit om op te eten. Prachtige vormen maken met spuitmondjes: voor de één is het easy peasy en de ander heeft er wat meer moeite mee. Toch hoef je het niet allemaal zelf uit te vinden, er zijn namelijk spuitmondjes die zelf een mooie vorm geven. Ken je de Nifty Nozzles al? Hier ging Saar van Saar Bakt mee aan de slag.

De originele Nifty Nozzles zijn een uitvinding van twee dames uit Rusland. Het is ontwikkeld om in één beweging een mooie bloem te creëren op bijvoorbeeld een cupcake of taart. Door met verschillende kleuren te werken kan je leuke effecten creëren en maak je de mooiste creaties! De Nifty Nozzle spuitmondjes zijn in verschillende vormen (bloemen) verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld een roos maken, een tulp, bloesem, anjer of krokus. Ze gebruikte een standaard botercrème recept bestaande uit 250 gram poedersuiker, 250 gram ongezouten roomboter en een theelepel vanille-extract.

Advertentie

Klik hier voor de verdere uitleg van Saar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here