Home Hartig Pizza Een pizza als bruidsboeket

Een pizza als bruidsboeket

Ga jij binnenkort trouwen en ben je gek op pizza? Laat dan een pizzaboeket maken! Vergeet bloemen, neem jouw heerlijke snack overal mee naartoe tijdens de BIG day. Vergeet niet af en toe een hapje te nemen. Het idee is verzonnen door Villa Italian Kitchen uit de VS. Vind je het idee van een pizzaboeket een beetje te ver gaan? Kies dan voor een bruidstaart van pizza! Je laat ze serveren in een toren, zoals je hier kunt zien. Of je bestelt een pizza die groter is dan jou. En dan….smullen maar!

Benieuwd naar hoe zo’n pizzaboeket eruit ziet? Ga naar de Facebookpagina van Villa Italian Kitchen.

Pizza als ontbijt beter dan yoghurt met muesli? Lees het hier!

Advertentie

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here