Home Recepten Cupcakes gevuld met ijs

Cupcakes gevuld met ijs

IJS! Op de derde zondag in juli wordt de National Ice Cream Day gevierd in de VS. IJs is hartstikke populair. Tegenwoordig zie je steeds meer combinaties van ijs met een baksel, zoals cake. Of ijs met de smaak van gebak, zoals gevulde koek of cheesecake. Yummy!

Een ander heerlijk voorbeeld is de cupcake, gevuld met ijs. Delish geeft een heerlijk recept van een dessert: chocolade cupcakes met ijs. Allereerst bak je de cupcakes. Als deze zijn afgekoeld haal je met een ijsschep het bovenste ‘bolletje’ uit de cupcake en snijd je hem recht zodat je alleen de bovenkant overhoudt. De cupcakes vul je met je favo ijs. Daarna doe je het topje van de cupcake er weer op. Laat de cupcakes 2 uur in de vriezer staan en spuit er daarna een toef slagroom op. Sluit af met wat gesmolten chocolade en mini M&M’s. Enjoy your dessert! Op Delish.com vind je het volledige recept + filmpje!

Leestip!  Yummy recepten voor botercrème + tips!

Meer lezen over ijs? Klik hier

Zo maak je een frambozen ijstaart! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here