Home Zoet Chocolade Genieten van een festival met veel chocolade

Genieten van een festival met veel chocolade

Op 30 september wordt in Zutphen het chocoladefestival gehouden. Dit is een niet meer weg te denken evenement met chocolade in al haar vormen en maten. Op verschillende locaties in en rond de prachtige historische binnenstad zijn activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. En uiteraard allemaal in het teken van chocolade.

Al 15 jaar
Bedenker van het Chocoladefestival Zutphen is Chocolatier Huub Janson. Samen met Rineke Janson, zijn dochter, organiseren zij al 15 jaar het lekkerste evenement van Zutphen. In de binnenstad van Zutphen heeft hij een ambachtelijke werkplaats met winkel. Ook kun je er koffie, thee en ambachtelijk ijs verkrijgen.

Heb jij al gehoord van de zwarte chocolade?

Foto: Website chocoladefestival Zutphen.
Advertentie

Activiteiten
Tijdens het festival kun je genieten van onder meer: demonstraties bonbon maken, koken met chocolade, het proeven van chocoladebier, kunstwerken gemaakt van chocolade, chocolade-fondue, een chocolade-modeshow, poppentheater, speciale kinderactiviteiten en lekkere livemuziek. Kijk hier voor het actuele programma.

Meer weten over het Chocoladefestival? Klik hier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here