Home In Beeld Bakkers Neem je taart mee in een ijscup

Neem je taart mee in een ijscup

Sis Cakery in Rotterdam heeft allerlei zoete lekkernijen in de boetiek, van cijfertaarten tot glutenvrije cupcakes. In mei dit jaar kwamen de zussen Malissa en Samantha met ‘Cake on Top’. Dit to-go concept is een drankje met een heerlijk stukje taart bovenop. Sinds oktober 2018 biedt Sis Cakery weer iets nieuws: Cake in a box, ofwel taart in een ijscup – inclusief deksel en lepel. “Het product is makkelijk mee te nemen en uit te delen. Super leuk als je iets te vieren hebt.” Heb je haast en wil je toch een stukje taart meenemen om later lekker op te lepelen? Ga dan snel om ‘cake in a box’ – een genietmomentje voor later.

Foto: Sis Cakery

Sis Cakery
Sis Cakery is opgezet door twee zussen, beide werkzaam in de cupcake & taart branche. Ze hebben ervaring opgedaan in Nederland, Engeland en Australiƫ. Begonnen met thuisbakken, jaren geleden, hebben ze inmiddels namen als A Cup of Cake, The Hummingbird Bakery, Peggy Porschen Cakes en Faye Cahill cake design op hun cv staan.

Foto: Sis Cakery
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here