Home Zoet Donut Donut met Milka of Snickers?

Donut met Milka of Snickers?

Ben jij fan van donuts? Je kunt deze yummy treat sinds 2017 ook bij Jamin krijgen. Met 11 heerlijke smaken waaronder KitKat, Milka, Oreo, Nutella, Twix, Stroopwafel, Bounty, Snickers, Maltesers, Tony Chocolonely of Mars. Bovenop zie je een versiering van het lekkers maar ook binnenin zit een heerlijke vulling. Heb jij ze al geprobeerd? Of bak je liever zelf donuts? Klik dan hier!

Wist je dat er in België vierkante donuts zijn? En dat je donuts met wijn erin kunt maken

Advertentie

Donut met deeg of cakebeslag
Er zijn twee basisprincipes in bereiding van donuts. De gistgerezen donut wordt uit een luxe brooddeeg gemaakt. Het deeg krijgt gemiddeld een uur rijstijd, wat de malsheid en smaak gunstig beïnvloedt. Deze donut is aanmerkelijk minder vet dan de cakedonut. De cakedonut wordt gemaakt met een typisch cakebeslag dat direct in de donutvorm wordt gespoten en gefrituurd. Lees HIER alles wat je wilt weten over donuts en maak ze lekker zelf!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here