Home In Beeld Bakkers Hoe maak je een koekhuisje?

Hoe maak je een koekhuisje?

Robèrt van Beckhoven was op 4 december te zien bij een aflevering van Het Klokhuis. Hij legde in deze uitzending uit hoe je een koekhuisje maakt. “De dcembermaand is koekhuisjesmaand”, vindt de Meester Patissier. Allereerst verzamel je alle ingrediënten voor een klassiek koekjesrecept. Op de website van Het Klokhuis kun je ook een plan met template vinden, waarbij je stap voor stap uitleg krijgt over hoe je zo’n prachtig koekhuisje bakt en in elkaar zet voor de feestdagen! Heerlijk om zelf op te eten of te geven als cadeautje! En wat dacht je van zo’n leuk huisje op een taart? Hier vind je het stappenplan.

Wil je de aflevering met Robèrt terugzien? Dat kan hier!

Advertentie

Heerlijk om zelf op te eten of als cadeautje te geven!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here